آشپزی

طرز تهیه سبزیجات سوخاری به سبک فست فود ها

طرز تهیه سبزیجات سوخاری به سبک فست فود ها

برای فراگیری طرز تهیه سبزیجات سوخاری شامل سیب زمینی سوخاری، بادمجان سوخاری، پیاز سوخاری وقارچ سوخاری در ادامه این بخش از دستور آشپزی همراه ما شوید.

طرز تهیه سبزیجات سوخاری به سبک فست فود ها

در این بخش از آموزش آشپزی با طرز تهیه سبزیجات سوخاری یک غذای خوشمزه و پر طرفدار که می تواند کالری زیادی نیز ایجاد نماید، آشنا خواهید شد.

غذا های سوخاری شده از جمله فست فود های ترد و خوشمزه هستند که معمولا به عنوان پیش غذا و یا میان وعده همراه با انواع سس مصرف می شوند؛  در ادامه این مطلب قصد داریم  دستور ساخت سبزیجات سوخاری را معرفی نماییم و امیدواریم بعد از یادگیری دستور پخت های معرفی شده، آن را در منزل تهیه کرده و لذت ببرید.

سبزیجات سوخاری یکی از غذا های محبوب و رایج در میان مردم است که اغلب به عنوان پیش غذا در رستورانها عرضه می شود؛ قارچ سوخاری، کدوسبز سوخاری، پیاز سوخاری، بادمجان سوخاری، گل کلم سوخاری و سیب زمینی سوخاری از معروفترین انواع این فست فود ها هستند، بنابراین در زیر می توانید طرز تهیه چند روش سبزیجات سوخاری را فرا گرفته و در منزل امتحان نمایید.

دستور تهیه سبزیجات سوخاری

ضمن اینکه شما عزیزان علاقمند به آشپزی، می توانید در کنار یادگیری روش پخت انواع سبزیجات سوخاری، با طرز تهیه همبرگر سوخاری، مرغ سوخاری پفکی و لازانیا سوخاری که در مطالب قبلی آموزش آن را در اختیارتان قرار داده ایم نیز آشنا شوید.

قارچ سوخاری یکی از سبزیجات سوخاری شده بسیار خوشمزه و پر کالری است که در فست فود ها در کنار غذای اصلی و به عنوان پیش غذا سرو می شود، در زیر دستور تهیه قارچ سوخاری را آموزش می دهیم.

قارچ ها را بعد از شست و شو با استفاده از یک دستمال نخی تمیز خشک کنید. (قارچ ها را در آب نخیسانید، بلکه یکی یکی بشویید، زیرا بافت اسفنجی آن، آب را در خود جذب کرده و در نتیجه موقع سرخ کردن، آب می اندازد.)

سپس ماست را در داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید، بعد هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

در مرحله بعدی، زعفران آب کرده را به همراه فلفل، آب لیمو و نمک به مخلوط قبلی (ماست و تخم مرغ) اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سپس پودر سوخاری را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید، در این مرحله مایع از حالت شل بودن در می آید، بعد قارچ ها را ریخته و دوباره هم بزنید تا به مواد آغشته شوند.

در صورتی که وقت کافی دارید، می توانید به منظور مزه دار شدن قارچ ها، روی ظرف مواد را با سلفون پوشانده و به مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.

در مرحله بعدی از طرز تهیه سبزیجات سرخ شده ، تابه گودی را که در داخل آن مقدار زیادی روغن ریخته اید، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس درون یک بشقاب کمی آرد سوخاری درشت بریزید و دم دستتان قرار دهید، حال قارچ های مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و پس از آغشته کردن به آرد سوخاری، درون روغن داغ سرخ کنید.

زمانی که قارچ ها طلایی رنگ شدند، می توانید با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و درون آبکش و یا بر روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. اکنون سوخاری قارچ آماده شده و می توانید همراه با سس کچاب نوش جان کنید.

در این روش لازم است پیاز را پوست گرفته و پس از خشک کردن به شکل حلقه هایی به ضخامت یک تا یک و نیم سانتی متر برش بزنید.

سپس حلقه های پیاز را از یکدیگر جدا کنید، توجه نمایید که حلقه ها بیشتر از دو لایه نباشند تا به هنگام سرخ کردن به خوبی پخته شوند.

اکنون تخم مرغ ها را در داخل ظرفی جداگانه شکسته و بعد از افزودن نمک، فلفل و زردچوبه هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

در این مرحله، حلقه های پیاز را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سفید (آرد گندم معمولی) بغلطانید و دوباره این عمل را تکرار کرده و این دفعه بعد از آغشته کردن با تخم مرغ، سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

اکنون زمان سرخ کردن رسیده و برای اینکار درون ظرف گودی مقدار زیادی روغن ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، بعد حلقه های پیاز آماده شده را در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شده و پیاز سوخاری شما آماده خوردن شود.

نکته : در موقع سرخ کردن، توجه داشته باشید که شعله زیاد نباشد تا حلقه های پیاز با حرارت ملایم و به آرامی مغز پخت و طلایی رنگ شوند.

سیب زمین سوخاری شده یکی دیگر از انواع سبزیجات معروف و پر طرفدار است که می تواند به عنوان یک میان وعده عالی و خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد، در زیر با دستور تهیه این نوع فسفود لذیذ آشنا می شوید.

برای تهیه سیب زمینی سوخاری، در ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بعد به شکل خلالی برش بزنید، سپس سیب زمینی های خلال شده را درون آب در حال جوش قرار داده و کمی نمک بیافزاید، و به مدت ۸ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.

اکنون سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه این نوع سبزیجات سوخاری ، شیر و تخم مرغ را در داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس آویشن، فلفل و پودر سوخاری را در داخل بشقابی با هم مخلوط کنید. حال خلال های سیب زمینی را بعد از آغشته کردن در تخم مرغ، درون مخلوط آرد سوخاری قرار داده و بغلطانید، سپس درون روغن سرخ کنید.

برای این روش نیز حرارت زیر تابه را کم کرده و بگذارید تا خلال های سیب زمینی با حرارت ملایم خوب مغز پخت شده و سطح آن طلایی رنگ شود.

برای تهیه بادمجان سوخاری، بادمجان ها را بعد از شست و شوی تمیز به همراه پوست برش های حلقه ای بزنید. سپس آنها را داخل آبکش قرار داده و بعد از پاشیدن مقداری نمک، ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب اضافی بادمجان ها گرفته شود.

اکنون بعد از آبکشی حلقه های بادمجان، آنها را بر روی دستمال تمیزی قرار دهید تا خوب خشک شوند. سپس در داخل ظرفی جداگانه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل ریخته و به طور کامل با هم مخلوط کنید.

آرد را برای سوخاری کردن در داخل بشقابی بریزید و کنار دستتان قرا دهید. اکنون بادمجان ها را بعد از آغشته کردن در مخلوط تخم مرغ، در داخل آرد بغلطانید و سپس سرخ کنید.

بادمجان سوخاری یک فست فود بسیار خوشمزه و سرشار از فیبر است. اکنون بعد از یادگیری چند روش تهیه سبزیجات سوخاری می توانید آنها را در منزل به صورت سالم و بهداشتی تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع

طرز تهیه سبزیجات سوخاری به سبک فست فود ها
arga-mag.com

دکمه بازگشت به بالا