زندگی

تاکو کرانچی فنجانی + طرز تهیه

تاکو کرانچی فنجانی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه تاکو کرانچی فنجانی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

تاکو کرانچی فنجانی + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرزتهیه تاکو کرانچی فنجانی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

مواد لازمگوشت گوساله چرخ شده ۴۰۰ گرمادویه تاکو ۲ قاشق غذا خوریگوجه فرنگی خردشده ۱ پیمانهفلفل دلمه‌ای خرد شده ۱/۲ پیمانهپنیر پیتزا ۱.۵ پیمانهنان تاکو به مقدار لازمپیاز متوسط ۲ عددطرز تهیهپیاز را رنده کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید.گوشت چرخ شده را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگش تغییر کند.ادویه تاکو را اضافه کنید.گوجه و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.فر را روشن کنید تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شود.قالب مافین را چرب کنید.یک تکه نان تاکو داخل قالب بگذارید.۱/۵ قاشق از مواد گوشتی را روی نان تاکو داخل قالب بریزید.یک قاشق پنیر پیتزا روی مواد گوشتی بریزید و کمی فشار دهید.یک تکه دیگر از نان تاکو روی پنیر بگذارید.یک قاشق پنیر پیتزا روی نان بریزید.این مراحل را با بقیه نان و مواد انجام دهید تا موادتان تمام شود.قالب را داخل فر گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر‌ها آب شده و رویش طلایی شود.

سایر نکاتادویه تاکو شامل زیره، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا میباشد.اگر نان تاکو در دسترس نبود میتوانید از خمیر یوفکا یا نان لواش نیز استفاده کنید.در مواد اولیه میتوانید از قارچ خرد شده و ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کنید

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع

تاکو کرانچی فنجانی + طرز تهیه
www.yjc.news

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا