زندگی

طرز تهیه پیش غذای عربی

طرز تهیه پیش غذای عربی

در گزارش زیر طرز تهیه یک پیش غذای عربی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه پیش غذای عربی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پیش غذای عربی را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم خمیر:

یک پیمانه و نیم آردیک چهارم پیمانه. شیر ولرمیک ق غ خمیر مایهبک ق غ شکریک ق چ نمکیک چهارم پیمانه. روغنیک عدد تخم مرغ

بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

شیر را بذارید روی حرارت ولرم که شد (داغ نشه) خمیر مایه و شکر رو بهش اضافه کنید و در شو بذارید به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد..ارد و نمک و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط کنید وشیر را به ان اضافه کنید و با دست ورز دهید.. خمیر نرمی به دست میاد که به دست نمیچسپه اگه دیدید کمی میچسپه آرد اضافه نکنید، چون موقع پهن کردن خمیر باز آرد اضافه میکنید؛ و آرد زیادی باعث خشکی بافت خمیر میشه..کف دست خود را چرب کنید روی سطح خمیر بکشید و بذارید جای کرم به مدت دو ساعت بعد راحت باهاش کار کنید و روش رو با مواد دلخواهتون پر کنید.

منبع:مجله ژولیت

انتهای پیام/

منبع

طرز تهیه پیش غذای عربی
www.yjc.news

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا